1. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
  2. Klantgegevens worden alleen gebruikt voor het zo snel en goed mogelijk uitvoeren en afhandelen van uw bestelling.
  3. Na ontvangst van uw bestelformulier van de webshop, ontvangt u een bevestiging per e-mail.
  4. Betaling van de bestelling geschiedt binnen 7 dagen per bankoverschrijving op IBAN: NL34 ABNA 0485 8260 97 t.n.v. Jessica Zagers ovv van bestelnummer of factuurnummer.
  5. Indien betaling niet binnen 7 dagen plaatsvindt, wordt uw bestelling geannuleerd.
  6. Indien u een product niet wenst te houden, heeft u het recht om binnen 7 dagen de koop te ontbinden door het product na levering aan kizunatea.nl te retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd, ongebruikt en de verzegeling op de verpakking niet verbroken is. Indien wordt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten teruggestort.
  7. Voor de verzending binnen Nederland geldt een vast tarief van €4,95 voor brievenbuspost of een pakket (€13,95 naar België). We verzenden alleen binnen Nederland en naar België.
  8. Producten worden nadat we uw betaling per bankoverschrijving hebben ontvangen, binnen 48 uur verstuurd.

Kizunatea.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende informatie. Kizunatea.nl behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en prijzen te wijzigen.

Copyright
Op de inhoud en vormgeving van www.kizunatea.nl rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen en teksten. Neem contact met kizunatea.nl op wanneer u beeld of tekst gebruiken wilt.